www.lluisllop.com
inicibiografiagaleriagravatsedicions

botigaartimotorespai groccontactar

 

ver en castellano 

Pintura d'exposicions

En aquest apartat us mostraré els quadres generalment a l'oli i acrílics, que per les seves mides
i característiques estan destinats a exposicions, encàrrecs, etc.

les últimes obres... 2021 - 2018
 

Aquestes pintures, els paisatges de l'Ametlla fets al natural  són alhora un divertiment, una pràctica i una recerca d'estil.

       
       
       

'Poètica marinera imaginaria' Un repte que últimament em te ocupat, són les representacions de caire figuratiu però incorporant les formes i figures simplificades. Figures inventades que les treballo a l'estudi... a temes mariners, són 'visions imaginàries amb baixells'

       
 
       
 
       
       
Som i serem
       

Col·lecció que comença al 2012 i tot i que les últimes estan fetes al 2019, encara en tinc més al cap. És la meva crònica en imatges del procés independentista.
Un plantejament d'exposició amb quadres bastant grans. Alguns tenen un puntet de conceptual (cal explicar-los una mica) i la majoria són figuració, he procurat una certa harmonia amb figures bastant simplificades, lo més important es que ens recordin alguns moments del procés català, amb tota probabilitat cap a un nou i més sobirà futur. Independentment d'aquesta predicció personal, els quadres de la mostra no són rés més que coses que hem viscut tots, es poden trobar imatges testimonis gràfics a tot arreu, per tant són la meva interpretació pictòrica de fotos meves, imatges de premsa, imatges de tv, etc. Són part de la nostra història en pintures.

       
       
Quadres giratoris 2010
       

La representació de conjunts d'objectes a 'vista d'ocell'. És així, que el quadre resultant el pots posar amb la posició que vulguis i sempre està 'ben plantat'. Estan tots previstos per poder-los anar canviant de posició a la paret, uns manualment i el dos més grans amb un mecanisme (estructura de fusta) que permet girar-los els graus que es vulgui estan penjats.

       
   
       
 
       
   
       
       
sèries Pineda 2008
       

Encarregat pels promotors de l'edifici Pineda Green (la Pineda - Vila-seca), vaig pintar un acrílic de gran format per al portal de l'edifici i cinc aquarel·les de format extra-apaisat pels replans de cada pis.
A l'any següent vaig estar convidat per l'Agrupació Cultural de Vila-seca a participar del seu concurs exposició, i per l'ocasió vaig fer l'acrílic gran "proposicions a la Pineda" i quatre olis mes petits, que representen vistes de la localitat costanera i platja, segons la llum de les quatres estacions de l'any.

       
       
       
Reus d3n3 2006
       

Es tractà d'una suite composada de tres col·leccions, es varen treballar set entranyables motius de Reus, interpretat cada un d'ells amb tres tècniques i estils diferents: set temes, vint-i-un quadres.

       
       
       
monotips i les figures místiques 2000-2009
       

Els monotips son en principi una de les tècniques assimilades al gravat, pel fet que es produeix una única estampació. Les figures místiques, son una temàtica recurrent dins de la meva obra. Una combinació interessant...

       

 

 


© 2022 lluisllop Tots els drets reservats. Es prohibeix la reproducció i copia de les imatges.